Box Communications | Åse Lindskog ny partner på Box Communications
En integrerad PR och kommunikationsbyrå baserad i Stockholm som hjälper kunder, allt från stora börsnoterade företag till startups och organisationer, med alla typer av kommunikationsbehov.
strategisk kommunikation, digital kommunikation, sociala medier, corporate communications, investor relations, medierelationer, think outside the box, PR-byrå, PR-konsulter, IR, PR, budskap, budskapsplattformar, integrerad kommunkation, Kina Desk, Kina PR, Kinesiska marknaden, China, China Desk, Chinese market
2394
post-template-default,single,single-post,postid-2394,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Åse Lindskog ny partner på Box Communications

Åse Lindskog ny partner på Box Communications

Åse Lindskog, tidigare IR- och presschef på Ericsson, som sedan september 2013 varit verksam som seniorkonsult på Box Communications tar nu klivet upp och blir partner i PR-byrån.

”Vi är väldigt glada att Åse kommer ombord som partner. Med vår partnermodell bygger vi en kommunikationsbyrå som erbjuder våra kunder rådgivning från seniora konsulter med lång erfarenhet av att arbeta såväl hands-on som med strategiska frågor. Genom att kunna erbjuda delaktighet kan vi attrahera marknadens bästa förmågor, vilket Åse är ett bevis på”, säger Mikael Zillén, Medgrundare och Partner på Box Communications.

”Jag har arbetat professionellt med kommunikation i över 25 år och det är min övertygelse att företag och organisationer kan skapa värde genom effektiv kommunikation.  Det är stimulerande att jobba på en PR-byrå som leds av värdeorden proaktivitet, helhetsperspektiv och engagemang. Vi har ett synnerligen konkurrenskraftigt erbjudande, breda kompetenser och en spännande kundportfölj”, säger Åse Lindskog, Seniorkonsult och Partner på Box Communications.

Relaterade texter

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.