Box Communications | Blogg100 – nu kör vi!
En integrerad PR och kommunikationsbyrå baserad i Stockholm som hjälper kunder, allt från stora börsnoterade företag till startups och organisationer, med alla typer av kommunikationsbehov.
strategisk kommunikation, digital kommunikation, sociala medier, corporate communications, investor relations, medierelationer, think outside the box, PR-byrå, PR-konsulter, IR, PR, budskap, budskapsplattformar, integrerad kommunkation, Kina Desk, Kina PR, Kinesiska marknaden, China, China Desk, Chinese market
2446
post-template-default,single,single-post,postid-2446,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Blogg100 – nu kör vi!

Blogg100 – nu kör vi!

Idag startar utmaningen Blogg100, som genomförs för tredje året. Det är första gången vi på Box Communications är med.  Vi har en blogg där vi relativt regelbundet delar med oss av vår syn på kommunikationsfrågor, så vi tycker det är spännande utmaning att publicera ett inlägg varje dag.

_frontpage Blog keyb keys

Vår erfarenhet av att skriva blogg är att det gärna blir för långt. De här 100 dagarna ska vi öva oss i att skriva kortare, men oftare.

Vi kommer att dela med oss av våra erfarenheter inom kommunikation och kanske en del annat genom såväl korta som lite längre inlägg. Vi är fyra skribenter som kommer att hålla grytan kokande och säkert presentera oss själva lite mer i detalj senare i form av ett blogginlägg.

Vi ser fram emot 100 dagars bloggande, eller 99, för nu var det första inlägget i hamn.

 

Relaterade texter

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.