Box Communications | Förändringskommunikation
En integrerad PR och kommunikationsbyrå baserad i Stockholm som hjälper kunder, allt från stora börsnoterade företag till startups och organisationer, med alla typer av kommunikationsbehov.
strategisk kommunikation, digital kommunikation, sociala medier, corporate communications, investor relations, medierelationer, think outside the box, PR-byrå, PR-konsulter, IR, PR, budskap, budskapsplattformar, integrerad kommunkation, Kina Desk, Kina PR, Kinesiska marknaden, China, China Desk, Chinese market
47
page-template-default,page,page-id-47,page-child,parent-pageid-4119,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Förändringskommunikation

Förändringsprocesser är en naturlig del av de flesta företags verksamhet. Därför är det viktigt att kommunikationen kring dessa förändringar sker effektivt och strukturerat för att medarbetarna inte ska förlora sin motivation.

Vid i princip alla förändringsprocesser krävs det en tydlig och strukturerad kommunikation med kontinuerlig ström av information till såväl medarbetarna som externa intressenter. Box Communications hjälper er att skapa strukturerade och effektiva kommunikationsplaner för att medarbetarna och andra intressenter ska vara välinformerade samtidigt som risken för feltolkningar minimeras. God förändringskommunikation är nyckeln till såväl motiverade medarbetare som nöjda kunder och ägare.

skyscrapers-1210010_400x400