Box Communications | Digitalt ledarskap
En integrerad PR och kommunikationsbyrå baserad i Stockholm som hjälper kunder, allt från stora börsnoterade företag till startups och organisationer, med alla typer av kommunikationsbehov.
Digitalt, Digitalt ledarskap, disruptiva, disruptiva bolag, Box Communications, digital transformation, sociala medier
23153
page-template-default,page,page-id-23153,page-child,parent-pageid-3524,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Digitalt ledarskap

Med en allt snabbare digitaliseringstakt demokratiseras makten över kommunikation och organisationsstrukturer plattas ut. Nya verksamheter uppstår, ibland nästan ur tomma intet, och utmanar gamla strukturer. För att framgångsrikt driva digitala förändringsprocesser krävs det ett tydligt digitalt ledarskap för att kunna förändra den företagskultur som ”sitter i väggarna”. Och det är inte en fråga om er organisation kommer att drabbas utan snarare när, och då gäller det att redan vara beredd.

En vd som visar digitalt ledarskap blir mer av en ledstjärna än en ledare som pekar med hela handen. Box Communications kan hjälpa till med allt från att analysera behoven till praktiskt genomförande.

binary-640