Box Communications | Duger era pressmeddelanden för media?
En integrerad PR och kommunikationsbyrå baserad i Stockholm som hjälper kunder, allt från stora börsnoterade företag till startups och organisationer, med alla typer av kommunikationsbehov.
strategisk kommunikation, digital kommunikation, sociala medier, corporate communications, investor relations, medierelationer, think outside the box, PR-byrå, PR-konsulter, IR, PR, budskap, budskapsplattformar, integrerad kommunkation, Kina Desk, Kina PR, Kinesiska marknaden, China, China Desk, Chinese market
2878
post-template-default,single,single-post,postid-2878,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Duger era pressmeddelanden för media?

Duger era pressmeddelanden för media?

Den 20 maj kommer vi att anordna ett interaktivt frukostseminarium om hur pressmeddelanden behandlas på redaktioner och hur de flesta kan bli bättre. Till vår hjälp har vi Olle Aronsson, reporter på Dagens Industri och vår egen Hasse Gustavsson, medieexpert med förflutet som bland annat nyhetsankare på SVT.

Dagligen får alla de stora medieredaktionerna en mycket stor mängd pressmeddelanden. Av naturliga skäl finns det inte utrymme att publicera allt, därför hamnar de flesta i papperskorgen. Tyvärr försvinner samtidigt många intressanta nyheter på grund av att pressmeddelandena håller för låg kvalitet.

Med utgångspunkt i nedanstående tweet kommer Olle att berätta lite om hur arbetet går till på Dagens Industris redaktion samt komma med en del reflektioner kring hur de flesta pressmeddelanden kan bli bättre.  Hasse Gustavsson kommer att bidra med input från hur det ser ut på en TV-redaktion.

Olle_Aronsson_tweet

 

Ett stort utrymme kommer att ges till att ställa frågor; så ladda frågebatterierna så ses vi den 20 maj.

För anmälan och lite mer information om eventet se här: Frukostseminarium

 

Relaterade texter

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.