Box Communications | IR best practise – ett frukostseminarium 19 maj
En integrerad PR och kommunikationsbyrå baserad i Stockholm som hjälper kunder, allt från stora börsnoterade företag till startups och organisationer, med alla typer av kommunikationsbehov.
strategisk kommunikation, digital kommunikation, sociala medier, corporate communications, investor relations, medierelationer, think outside the box, PR-byrå, PR-konsulter, IR, PR, budskap, budskapsplattformar, integrerad kommunkation, Kina Desk, Kina PR, Kinesiska marknaden, China, China Desk, Chinese market
3836
post-template-default,single,single-post,postid-3836,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

IR best practise – ett frukostseminarium 19 maj

IR best practise – ett frukostseminarium 19 maj

Vad krävs för att ett bolag ska få ett ökat förtroende?
Kommunikationens innehåll, kvalitet och trovärdighet har stor inverkan på ditt företags varumärke, värdering och möjligheter till finansiering.

best-practice

Box Communications genomför varje år en Finansmarknadsenkät bland svenska förvaltare, analytiker och mäklare med frågor om börsbolagens kommunikation och investerarrelationer. Utöver att ranka vilka bolag de anser skapar och förstör värden genom sin kommunikation ger respondenterna också svar på vad de anser vara värdeskapande respektive mindre god kommunikation. Vi kommer att dela med oss av deras synpunkter och förmedla vår syn på kriterierna för en framgångsrik kommunikation med finansmarknaden.

Till vår hjälp har vi i år även Markus Almerud som nyligen anslutit till vårt team. Markus har de senaste 7 åren arbetat som analytiker hos Morgan Stanley i London och kommer att ge ett internationellt perspektiv på hur finansmarknaden ser på IR.

Tid: 08.15 – 09.30 TISDAG 19 maj
Plats: Box Communications, Kungsgatan 29, 6 tr
Anmälan: Maila till info@boxcomm.se (eller kontakta oss på annat sätt)

Seminariet är kostnadsfritt och vi bjuder på kaffe och fralla, men tänk på att antalet platser är begränsat.

Med vänliga hälsningar
IR-teamet på Box Communications

Relaterade texter

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.