Box Communications | Dawn Andersson-Nordenblank
En integrerad PR och kommunikationsbyrå baserad i Stockholm som hjälper kunder, allt från stora börsnoterade företag till startups och organisationer, med alla typer av kommunikationsbehov.
strategisk kommunikation, digital kommunikation, sociala medier, corporate communications, investor relations, medierelationer, think outside the box, PR-byrå, PR-konsulter, IR, PR, budskap, budskapsplattformar, integrerad kommunkation
21729
page-template-default,page,page-id-21729,page-child,parent-pageid-21136,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Dawn Andersson-Nordenblank

dawn-web-400x300

Konsult Marketing & Sociala Medier

Dawn är marknadsföringsspecialist med över 15 års erfarenhet av global marknadsföring. Hennes internationella bakgrund omfattar en mängd olika branscher i Australien, Asien och Mellanöstern. Dawn har bland annat haft ledande befattningar för American Express och AT&T, där hon ansvarat för utveckling, framtagande och genomförande av marknadsstrategier och kampanjer med användande av både traditionella kanaler och digitala/sociala medier.

Hon är en effektiv organisatör som har arrangerat storskaliga evenemang för kunder som Merck Sharp & Dohme, Microsoft och ”the Middle East International Film Festival”. Varumärkeshantering, marknadskommunikation och affärsutveckling är bland Dawns kompetensområden. Dawns modersmål är engelska.

Dawn är även en hängiven bloggare som skapar veganmatrecept och reseguider på hennes personliga blogg www.cakeandtravels.com.

Phone: +46 763 20 56 84