Om oss & Kunder

Skapar | Engagerar | Driver | Genomför

Box Communications team av kommunikationsspecialister hjälper kunder att skapa värden genom smart kommunikation. Vi jobbar inom områdena Strategisk Kommunikation, Corporate Communications, Digital Kommunikation, Investor Relations, Content Marketing samt Medierelationer.

Utöver de branschkunskaper vi erhållit genom rådgivning åt kunder från en mängd olika områden adderar vi även erfarenheter från bland annat radio, tv, finansbranschen och aktiemarknad, startups och företagande. Det är vår övertygelse att effektiv kommunikation skapar tydliga värden och blir en alltmer strategisk disciplin i den ständigt uppkopplade världen.

Våra kunder är såväl globala företag som mindre bolag, organisationer och startups. Via ett starkt byråsamarbete kan vi, utöver den svenska marknaden, även hjälpa våra kunder att nå ut i hela Norden.

Hos oss står alltid kunden och deras agenda i fokus, och våra kunder vet att vi alltid är ärliga och säger vad vi tycker även om det går på tvärs med rådande konsensus. Genom ett brett kontaktnät, med alltifrån fotografer och formgivare till produktionsbolag, får våra kunder snabb tillgång till en mängd kvalitetssäkrade experter för punktinsatser eller som del av större kommunikationsprojekt.

Några av våra nuvarande och tidigare kunder

IR, Investor Relations

Fabege, IR, Sociala Medier, Work Shop

Box Communications i media