Box Communications | Om oss & Kunder
En integrerad PR och kommunikationsbyrå baserad i Stockholm som hjälper kunder, allt från stora börsnoterade företag till startups och organisationer, med alla typer av kommunikationsbehov.
strategisk kommunikation, digital kommunikation, sociala medier, corporate communications, investor relations, medierelationer, think outside the box, PR-byrå, PR-konsulter, IR, PR, budskap, budskapsplattformar, integrerad kommunkation
1667
page-template-default,page,page-id-1667,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Om oss & Kunder

Skapar | Engagerar | Driver | Genomför

Box Communications är en Stockholmsbaserad byrå med ett team av specialister som hjälper kunder att skapa värden genom affärsdrivande kommunikation. Vi jobbar inom områdena Strategisk Kommunikation, Corporate Communications, Digitalt & Socialt, Investor Relations samt Medierelationer.

Utöver de många och djupa branschkunskaper vi erhållit genom rådgivning åt kunder från en mängd olika områden adderar vi även värdefulla erfarenheter från bland annat finansbranschen, startups och företagande. Det är vår övertygelse att effektiv kommunikation skapar tydliga värden och blir en alltmer strategisk disciplin i den ständigt uppkopplade världen.

Våra kunder är såväl globala företag som mindre bolag, organisationer och startups. Via ett starkt byråsamarbete kan vi, utöver den svenska marknaden, även hjälpa våra kunder att nå ut i hela Norden.

Hos oss står alltid kunden och deras agenda i fokus, och våra kunder vet att vi alltid är ärliga och säger vad vi tycker även om det går på tvärs med rådande konsensus. Genom ett brett kontaktnät, med alltifrån fotografer och formgivare till film- och produktionsbolag, får våra kunder snabb tillgång till en mängd kvalitetssäkrade experter för punktinsatser eller som del av större kommunikationsprojekt.

Några av våra nuvarande och tidigare kunder

Box Communications i media

eller

Läs mer om våra tjänster