Box Communications | Think outside the Box #1 – Var tillgänglig
En integrerad PR och kommunikationsbyrå baserad i Stockholm som hjälper kunder, allt från stora börsnoterade företag till startups och organisationer, med alla typer av kommunikationsbehov.
strategisk kommunikation, digital kommunikation, sociala medier, corporate communications, investor relations, medierelationer, think outside the box, PR-byrå, PR-konsulter, IR, PR, budskap, budskapsplattformar, integrerad kommunkation
2466
post-template-default,single,single-post,postid-2466,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Think outside the Box #1 – Var tillgänglig

Think outside the Box #1 – Var tillgänglig

Vill du skapa bra relationer till media och analytiker? Se till att du alltid är tillgänglig. Sätt ut namn, titel och telefonnummer samt mailadress på pressreleaser. Och säkerställ  att du verkligen finns på plats när ni publicerar pressreleasen. Har du möten, flytta om i agendan så att du är ledig och kan besvara media och analytikers samtal omedelbart. Om du missar ett samtal, ring tillbaka så snabbt som möjligt.

Ibland händer det att du behöver lite tid för till exempel research innan du kan ta samtal från media och analytiker. Se då till att någon annan svarar i din telefon och kan ta namn och telefonnummer samt ge en ungefärlig tid när de kan räkna med att du ringer tillbaka.

Media och analytiker jobbar alltid under tidspress och med deadlines. De uppskattar alltid tydliga besked. Om du inte kan ringa tillbaka, var tydlig med det så att de inte sitter och väntar i onödan på ett samtal från dig – det väcker bara irritation.

Här har vi samlat 33 kommunikationsråd.

 boxes

Relaterade texter

No Comments

Post a Comment

*