Box Communications | Think outside the Box #16 – Glöm inte medarbetarna
En integrerad PR och kommunikationsbyrå baserad i Stockholm som hjälper kunder, allt från stora börsnoterade företag till startups och organisationer, med alla typer av kommunikationsbehov.
strategisk kommunikation, digital kommunikation, sociala medier, corporate communications, investor relations, medierelationer, think outside the box, PR-byrå, PR-konsulter, IR, PR, budskap, budskapsplattformar, integrerad kommunkation, Kina Desk, Kina PR, Kinesiska marknaden, China, China Desk, Chinese market
2624
post-template-default,single,single-post,postid-2624,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Think outside the Box #16 – Glöm inte medarbetarna

Think outside the Box #16 – Glöm inte medarbetarna

I all din företagskommunikation måste du ta hänsyn till din viktigaste målgrupp, personalen. Internkommunikation är ett viktigt verktyg för att bygga varumärket och för att skapa och stärka er företagskultur. Fundera alltid först på hur dina anställda kommer att ta emot nyheten, vare sig den är positiv eller negativ och vilka frågor de kommer att ha. Se också till att de får informationen först på ett effektivt sätt.

Är du i ett noterat bolag, så kan informationsreglerna sätta ramverket för hur du får informera dina kollegor. Då är det extra viktigt att du tänker igenom hur ni ska säkerställa att personalen få informationen på ett bra sätt. Vid stora förändringar så kan det vara besluten kring kommunikationen som avgör hur väl ni kommer att lyckas i ert förändringsarbete.

Här har vi samlat 33 kommunikationsråd.

boxes

 

 

Relaterade texter

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.