Box Communications | Think outside the Box #28 – Använd telefonen
En integrerad PR och kommunikationsbyrå baserad i Stockholm som hjälper kunder, allt från stora börsnoterade företag till startups och organisationer, med alla typer av kommunikationsbehov.
strategisk kommunikation, digital kommunikation, sociala medier, corporate communications, investor relations, medierelationer, think outside the box, PR-byrå, PR-konsulter, IR, PR, budskap, budskapsplattformar, integrerad kommunkation
2785
post-template-default,single,single-post,postid-2785,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Think outside the Box #28 – Använd telefonen

Think outside the Box #28 – Använd telefonen

Har du en bra nyhet och vill vara säker på att den plockas upp av media, ring gärna. Ett telefonsamtal garanterar i och för sig inte att du får in nyheten. Du skapar i varje fall en kontakt med reportern och om inte nyheten publiceras, så får du kanske också en förklaring till varför de inte vill ta in den.

News_phone small

Tänk på att objektivt försöka utvärdera nyheten innan du ringer, det är inte alltid så att det du tycker är en bra nyhet är detsamma i medias ögon. Om man ringer för ofta med mindre intressant material är risken stor att när du väl har någonting bra och viktigt att förmedla åker det i papperskorgen av bara farten.

På finansmarknaden, så uppskattar också analytiker och investerare ett samtal när du publicerat en större nyhet. På så sätt skapar du djupare relationer och bygger ett starkare varumärke.

Här har vi samlat 33 kommunikationsråd.

 

boxes

Relaterade texter

No Comments

Post a Comment

*