Box Communications | Var inte rädd för robotarna!
En integrerad PR och kommunikationsbyrå baserad i Stockholm som hjälper kunder, allt från stora börsnoterade företag till startups och organisationer, med alla typer av kommunikationsbehov.
strategisk kommunikation, digital kommunikation, sociala medier, corporate communications, investor relations, medierelationer, think outside the box, PR-byrå, PR-konsulter, IR, PR, budskap, budskapsplattformar, integrerad kommunkation, Kina Desk, Kina PR, Kinesiska marknaden, China, China Desk, Chinese market
894
post-template-default,single,single-post,postid-894,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Var inte rädd för robotarna!

Var inte rädd för robotarna!

Att inte se robotarna som ett hot och att finansiell kommunikation blir allt viktigare var både slutord och två av de slutsatser som drogs vid vårt seminarium om robothandel den 5 oktober.

High frequency trading, algoritmhandel, black box-handel och inte minst den benämning som fått störst medialt genomslag, robothandel är alla uttryck som beskriver nya handelstrender på aktiemarknaden. Den mediala rapporteringen om dessa nya fenomen har till stor del handlat om hur såväl kapitalister som vänsterpartister står på barrikaderna och närmast unisont förespråkar förbud och väldigt lite om vad robotarna de facto gör. Målsättningen med seminariet var att försöka skapa klarhet i vad som ligger i de olika begreppen men kanske framförallt ta reda på om och i sådana fall hur detta påverkar eller kommer att påverka börsbolagens IR-arbete.

För den som är intresserad finns möjligheten för en mer ingående presentation genom att kontakta oss.

/Mikael Zillén
Grundare & Digital Specialist
+46 762 13 00 40 | mikael.zillen (@) boxcomm.se
Connect onTwitter%20button | LinkedIn button

Relaterade texter

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.