Title Image

Blog Masonry Full Width

We're quite the bloggers
Film, foto, podd, reklamfilm, sociala medier, företagsfilm

10 anledningar till att använda film i er företagskommunikation

Även om man har en bra berättelse om bolaget och dess framtid är den inte värd så mycket om den inte når ut till målgrupperna. Kampen om sändningstid är knivskarp och ännu en investerarpresentation i mängden kanske inte ger så mycket. Bättre då att fokusera på egna företagsfilmer.

Kommunikation i turbulenta tider

Kommunikation i turbulenta tider Hej!Turbulensen kommer nog att fortsätta ett bra tag till. Att räntehöjningar till slut skulle få stora effekter är ingen överraskning, för det är ju hela poängen. Men efter ett decennium med låga räntor tar det en stund att acklimatisera sig, så när det väl händer tas man

Krishantering, Kriskommunikation, Plan, proaktivitet

7 råd för att gå stärkt ur nästa kris

Alla företag eller organisationer drabbas för eller senare av någon form av kris. Alla kriser är naturligtvis inte av existentiell karaktär, men oavsett krisens omfattning är hanteringen viktig.

Börsnotering, investment case, Equity story, IPO, investerarrelationer, Investor Relations, IR

8 råd för en lyckad börsnotering 2023

2023 ser ut att bli ett utmanande år för börsnoteringar men vi har satt samman några råd så att man är redo för en lyckad IPO när noteringsfönstret öppnar sig.

Strategisk kommunikation, Investor Relations, Medierelationer, Content marketing, möten & events, Film & foto

På spaning efter det år som kommer – tankar om 2023

Ett nytt kommunikationsår har börjat och Box Communications Mikael Zillén tittar i spåkulan och gör en liten spaning om de utmaningar och möjligheter som företag och organisationer står inför under det nya året.