Team

Mikael Zillén, kommunikationsexpert, IR-expert, Investor Relations-expert
Vd & Rådgivare
MIKAEL ZILLÉN

 

Mobile: 0762 13 00 40

Anton Körberg, Kreativ producent, FIlmproduktion, Foto
Kreativ Producent
ANTON KÖRBERG

 

Tel: 08-21 41 00

Camilla, Seniorkonsult, Möten, Event-proffs
Seniorkonsult
CAMILLA TÖRNQUIST

 

Tel: 08-21 41 00

Malin, Sociala medier, digital kommunikation
Extern Paid Social  & Social Media
MALIN TENGBERG

 

Tel: 08-21 41 00

Samarbetspartners

Genom ett brett kontaktnät, med alltifrån fotografer och formgivare till film- och produktionsbolag, får våra kunder snabb tillgång till en mängd kvalitetssäkrade experter för punktinsatser eller som del av större kommunikationsprojekt.

Sedan en tid samarbetar vi på Box Communications med PR-kollektivet. Det innebär att vi snabbt och enkelt kan sätta ihop ett anpassat team av seniora kommunikationsexperter för att stötta kunder i större och mer komplexa projekt. Vi erbjuder med andra ord den stora byråns fördelar med den lilla byråns snabbhet och kostnadseffektivitet.

Vi har även ett starkt byråsamarbete som innebär att vi utöver den svenska marknaden även kan hjälpa våra kunder att nå ut i hela Norden.

Karriär

Rätt person vid rätt tillfälle är vår rekryteringsfilosofi, eftersom allt hänger på bra medarbetare och samarbetspartners. Det kan med andra ord alltid finnas utrymme för rätt person, oavsett det handlar om någon form av anställning eller andra tänkbara samarbetsformer. Maila gärna Mikael (se ovan) för att skapa kontakt.

/* ]]> */