Camilla Törnquist

Camilla Törnquist - Box Communications

Seniorkonsult 

Camilla är seniorkonsult, producent och erfaren projektledare. På Box Communications ansvarar hon för och arbetar främst med vårt nya affärsområde Möten och Evenemang.

 

Camilla har över 20 års erfarenhet inom kommunikations-, marknadsförings-, PR-, reklam- och evenemangsbranschen. Hon har jobbat med ett brett spann av uppdragsgivare inom olika segment och med stora företagsevenemang, galor och TV-sända publikevent. Camilla har bland annat arbetat som kommunikatör och projektledare på Vägverkets marknadsavdelning och som konsult på Florman PR, reklambyrån Strateg, Örebrokompaniet och på kommunikations- och evenemangsbyrån SOUL NPP.

 

Som projektledare och producent på SOUL NPP ansvarade Camilla främst för det egenutvecklade evenemanget och julkonserten O, Helga Natt (Sveriges största julkonsert som sänds i TV4 på julafton), samt andra större företagsevent, mässor och kongresser.

 

Camilla är en mycket van projektledare och att leda och engagera andra människor mot ett gemensamt mål är en av hennes styrkor. Liksom att ha helhetsansvaret för processer från strategi, tidsplaner, budgetmål och genomförande till uppföljning.

 

Phone: +46 730 49 78 89

 

Mail: camilla.tornquist@boxcomm.se

/* ]]> */