Mikael Zillén

Mikael Zillén, Box Communications, smart kommunikation

Vd & Senior Rådgivare

Mikael grundade Box Communications 2009 och har genom åren agerat rådgivare och bollplank åt en lång rad styrelser och ledningar i frågor som rör allt från kommunikation till börsnoteringar och kapitalanskaffning.

Mikael kombinerar expertis inom kommunikationsområdet med en djup kunskap om aktiemarknad och börsbolag från en lång karriär inom investment banking. Åren inom institutionellt aktiemäkleri på bland annat Handelsbanken, Nordea och Danske Bank har utöver att ge ett brett nätverk inom det svenska investerarkollektivet även skapat en stor förståelse för företagande och hur man på bästa sätt paketerar och når ut med sin equity story.

Denna mix av kompetenser är särskilt uppskattade vid börsintroduktioner, kapitalanskaffningar, startuprådgivning samt för att ge styrelser och företagsledningar större förståelse för hur aktiemarknaden fungerar, inte minst i det nya digitala landskapet.

Mikael skriver regelbundet krönikor om kommunikation, startups och digitalisering såväl på Box Communications blogg som för externa media.

Phone: +46 762 13 00 40

Connect:  Twitter%20button | LinkedIn button

/* ]]> */