Åse Lindskog ny partner på Box Communications

Åse Lindskog ny partner på Box Communications

Åse Lindskog, tidigare IR- och presschef på Ericsson, som sedan september 2013 varit verksam som seniorkonsult på Box Communications tar nu klivet upp och blir partner i PR-byrån.

”Vi är väldigt glada att Åse kommer ombord som partner. Med vår partnermodell bygger vi en kommunikationsbyrå som erbjuder våra kunder rådgivning från seniora konsulter med lång erfarenhet av att arbeta såväl hands-on som med strategiska frågor. Genom att kunna erbjuda delaktighet kan vi attrahera marknadens bästa förmågor, vilket Åse är ett bevis på”, säger Mikael Zillén, Medgrundare och Partner på Box Communications.

”Jag har arbetat professionellt med kommunikation i över 25 år och det är min övertygelse att företag och organisationer kan skapa värde genom effektiv kommunikation.  Det är stimulerande att jobba på en PR-byrå som leds av värdeorden proaktivitet, helhetsperspektiv och engagemang. Vi har ett synnerligen konkurrenskraftigt erbjudande, breda kompetenser och en spännande kundportfölj”, säger Åse Lindskog, Seniorkonsult och Partner på Box Communications.

No Comments

Post a Comment

*

%d bloggare gillar detta: