beQuoted och Box Communications ska höja nivån på noterade bolags kommunikation

beQuoted, Box Communications, kommunikation, IR, Investor Relations

beQuoted och Box Communications ska höja nivån på noterade bolags kommunikation

Nu i november inleder kommunikationsbyrån Box Communications och nyhetsdistributören beQuoted AB ett samarbete. Syftet med samarbetet är att hjälpa börsbolag att höja nivån på deras övergripande kommunikation i allmänhet och investerarkommunikationen i synnerhet. Båda företagen har en gedigen erfarenhet av att hjälpa noterade bolag att nå ut med sina budskap och nu blir deras erbjudande ännu spetsigare.

 

– Vi märker ett stort behov av en bredare och djupare förståelse för vad man kan åstadkomma med effektiv kommunikation bland våra kunder. Det här samarbetet tror vi kommer att vara gynnsamt för alla parter. Både vi på beQuoted och Box Communications brinner för kommunikationsfrågor och vi är övertygade om att vi gemensamt kan hjälpa många börsbolag att förbättra sin visibilitet och kommunikationsförmåga, säger Thomas Lindgren, vd beQuoted.

 

 

Box Communications erbjuder ett brett spektrum av kommunikationstjänster för att hjälpa börsbolag att bygga förtroende på aktiemarknaden och för att kunna uppnå en rättvisande värdering. Verktygslådan innehåller allt från strategisk rådgivning, att mejsla fram investment case/Equity Story och budskap till att hjälpa till med sociala medier, event, pressmeddelanden eller film. beQuoted säkerställer att all finansiell kommunikation distribueras på ett korrekt sätt och att den även samlas på en professionell och ständigt uppdaterad IR-webb. BeQuoted kan även utveckla bolagens hemsidor.

 

 

– Detta känns verkligen som ett klockrent samarbete. BeQuoted är lika dedikerade som vi då det gäller att lyfta och tydliggöra börsbolagens kommunikation. Utöver att agera som rådgivare har vi på Box Communications under de senaste tio åren spridit information och kunskap om kommunikationsfrågor via vår blogg, sociala medier och en eller annan artikel och nu kan vi göra det i än större omfattning, säger Mikael Zillén, vd på Box Communications.

 

 

För mer information, vänligen kontakta:

Mikael Zillén, vd Box Communications Tel: 0762 - 13 00 40, E-post: mikael.zillen@boxcomm.se

Thomas Lindgren, vd beQuoted, Tel: 070-536 52 33, E-post: Thomas.lindgren@bequoted.com

 

 

Om beQuoted

beQuoted erbjuder noterade bolag distribution av sina nyheter och förser således investerare och media med nyheter och finansiell information samt tillhandahåller IR hemsidor. Målgrupperna är privata investerare, aktierådgivare, nyhetsbyråer och finansiell press. Med beQuoteds nyhetsredaktion, företagsinformation och distributionsnät utvecklas börsföretagens relationer med aktiemarknaden. beQuoted erbjuder dessutom hantering av sina kunders webbplatser. Läs mer om beQuoted på bolagets hemsida, www.beQuoted.com

 

Om Box Communications

Box Communications team av kommunikationsspecialister hjälper kunder att skapa värden genom smart kommunikation. Byrån jobbar inom områdena Strategisk Kommunikation, Investor Relations, Content Marketing & Sociala Medier, Möten & Event, Film & Foto samt Medierelationer. Kunderna är såväl globala företag som mindre bolag, organisationer och startups. Via ett starkt byråsamarbete kan vi, utöver den svenska marknaden, även hjälpa våra kunder att nå ut i hela Norden och USA. För mer information: www.boxcomm.se.

No Comments

Post a Comment

*

%d bloggare gillar detta: