#blogg100 – Summering efter halva vägen

#blogg100 – Summering efter halva vägen

       ”Nog finns det mål och mening i vår färd –

        men det är vägen, som är mödan värd.”

                                                                         Karin Boye

 

Blogg100 är en utmaning som går ut på att skriva och publicera ett blogginlägg om dagen, 100 dagar i rad.  Totalt var det drygt 700 deltagare som antog utmaningen i början av mars. Av dessa var det några få som ingick i den så kallade #byråutmaningen. Utöver oss på Box Communications deltar även Springtime, Gullers Grupp och. Även om detta inte är någon tävling är alltid bra att ha någon eller några att benchmarka sig mot.

Vi gick med i #blogg100 för att utmana oss själva att skapa enklare och bättre processer för att producera mer innehåll till vår blogg. Och mer innehåll har det blivit. I jämförelse med de övriga byråerna i #byråutmaningen är vi små, vilket innebär att vi inte kan fördela ”arbetsbördan” på så många händer. Eftersom bloggskrivandet läggs på toppen av rådgivningsarbete och skrivande för kunders räkning gjorde vi analysen att vi sannolikt inte skulle mäkta med att hitta på hjulet varje dag. Därför kom vi fram till att vi skulle blanda traditionella blogginlägg med temabaserade inlägg. Vi lanserade därför tidigt en bloggserie med PR-tips, Think outside the Box. Så här långt har det blivit 30 bloggar om detta.

 blogg100-logotype-300x256

Det har varit kul att skriva, om än utmanande ibland, men precis som Karin Boye skrev är det inte målet utan resan vi uppskattar och lär oss av. Nu när vi går in i andra halvlek står vi i begrepp med att lansera en ny bloggserie. Men  det kommer vi att berätta mer om senare.

 

No Comments

Post a Comment

*

/* ]]> */