Box Communications rådgivare till Acconeer inför och efter bolagets börsintroduktion

Box Communications rådgivare till Acconeer inför och efter bolagets börsintroduktion

Box Communications är ny rådgivare åt radarteknologibolaget Acconeer i kommunikationsfrågor och Investor Relations. Inför noteringen den 11 december genomförde Acconeer en kraftigt övertecknad nyemission, där såväl svenska institutioner som småsparare tillkom som nya aktieägare. Bolaget har nu över 4 100 aktieägare.

 

–  Acconeer går en väldigt intressant framtid till mötes och det kommer att vara mycket spännande att få vara med som kommunikationsstöd på deras fortsatta resa som ett noterat bolag, säger Mikael Zillén, Vd Box Communications.

 

Box Communications kommer att stödja bolagets ledning i frågor som berör såväl interna processer som den externa kommunikationen. Ett särskilt fokus kommer att ligga på den kommunikation som är kopplad till bolagets finansiella kalender och aktiemarknad.

 

– På samma sätt som vi vill erbjuda våra kunder förstklassiga produkter är vi måna om att våra aktieägare och andra intressenter ska erhålla korrekt och stringent kommunikation. Box Communications kommer att vara ett viktigt stöd i den processen, säger Lars Lindell, vd Acconeer AB.

 

 

/Mikael Zillén, Grundare & Senior Rådgivare 
+46 762 13 00 40 | mikael.zillen (@) boxcomm.se
ConnectTwitter%20button | LinkedIn button

 

 

No Comments

Post a Comment

*

/* ]]> */