Box Communications söker en junior PR-konsult

Box Communications söker en junior PR-konsult

Under 2017 fick vi ett antal nya kunder, med många varierande och spännande uppdrag. Så för att vi ska kunna fortsätta leverera kundnytta på allra högsta nivå behöver vi nu fylla på byrån med lite mer resurser.

Just nu söker vi en juniorkonsult som kan hjälpa oss med såväl interna som externa projekt, kanske på deltid till att börja med.

 

Vi tror att du som söker:

 

– är självständig och drivande

– har relevant utbildning och/eller erfarenhet

– har ett stort intresse för alla typer av kommunikation/PR och vill lära dig mer

– använder svenska och engelska obehindrat i tal och skrift

– är en hejare på sociala medier

– är duktig på powerpoint

– kan lite om content marketing

– kan börja omgående

 

Maila cv och kort presentation om dig själv till: mikael.zillen@boxcomm.se. Om du har några frågor är du välkommen att ringa Mikael på 0762-13 00 40.

Vi tar emot ansökningar till och med söndag den 11 februari 2018.

Kort om Box Communications

Box Communications är en Stockholmsbaserad byrå med ett team av specialister som hjälper kunder att skapa värden genom affärsdrivande kommunikation. Vi jobbar inom områdena Corporate Communications, Strategisk- och Digital Kommunikation, Medierelationer samt Investor Relations. Våra kunder återfinns i de flesta branscher och vi arbetar med såväl globala företag som mindre innovationsbolag och startups. Via vårt byrånätverk i Norden hjälper Box Communications även många kunder nå ut i hela Norden. Det är vår övertygelse att integrerad kommunikation blir en alltmer strategisk disciplin i den ständigt uppkopplade världen. Box Communications driver även dotterbolaget Box Agency, som är en författaragentur. För mer information: www.boxcomm.se och www.boxagency.se.

 

 

No Comments

Post a Comment

*

%d bloggare gillar detta: