Box Communications stärker upp med nya affärsområdet Möten & Event

Box Communications stärker upp med nya affärsområdet Möten & Event

Producenten och seniorkonsulten Camilla Törnquist, tidigare producent av Sveriges största julkonsert och TV-ledda galor, ansluter till Box Communications för att bygga nya affärsområdet Möten & Event. Camilla som kommer vara verksam i både Stockholm och Örebro kommer i nästa fas även starta en filial i Örebro.

 

– Det känns fantastiskt roligt och spännande att bli en del av Box Communications. Box sitter på en stor kunskapsbas och erfarenhet som jag både kan inspireras av och komplettera med min kompetens inom möten och event. Jag ser fram emot att ta del av deras nätverk och tillsammans utveckla och bredda deras kommunikationserbjudande, säger Camilla Törnquist, ansvarig för affärsområdet Möten & Event på Box Communications.

Camillas huvudsakliga ansvar kommer att ligga på att bygga upp det nya affärsområdet Möten & Event, där Box Communications kommer att hjälpa kunder med allt från olika företagsevent och mässor till kapitalmarknadsdagar och produktlanseringar. Som producent på Soul NPP har hon bland annat varit projektledare och producent för O, Helga natt, (Sveriges största julkonsert som sänds i TV4 på julafton) och drivit såväl stora publika event som mindre företagsevent.

 

Carola frälser publiken vid O, Helga natt i Örebro som Camilla Törnquist producerade under många år.

 

– Vi känner till Camilla sedan tidigare och vet precis vilket driv och engagemang hon har i allt hon gör, och det är precis vad vi gillar här på Box! Camilla är väldigt kunnig på sitt område och vi märker dessutom mer och mer från våra kunder att de efterfrågar events och kreativt tänk kring olika former av möten, säger Mikael Zillén, vd och grundare Box Communications.

Camilla har över 20 års erfarenhet inom kommunikations- och evenemangsbranschen. Hon har jobbat med ett brett spann av uppdragsgivare inom olika branscher och med stora företagsevenemang, galor och tv-sända publikevent. Camilla har bland annat arbetat som konsult på Florman PR, Hill & Knowlton, reklambyrån Strateg, Örebrokompaniet och på kommunikations- och evenemangsbyrån SOUL NPP samt som kommunikatör och projektledare på Vägverkets marknadsavdelning.

För mer information, kontakta:
Mikael Zillén, vd Box Communications, Tel: 0762–130040, Mail: mikael.zillen@boxcomm.se
Camilla Törnquist, eventansvarig Box Communications, Tel: 0730 – 497889, Mail: camilla.tornquist@boxcomm.se

 

No Comments

Post a Comment

*

/* ]]> */