Dialect ny kund

Dialect ny kund

Dialect, Sveriges ledande återförsäljarkedja av kommunikationslösningar till företag, har inlett ett samarbete med byrån. Samarbetet avser i första hand strategisk rådgivning kring Dialects finansiella kommunikation som ett led i arbetet inför en eventuell börsnotering.

– Byråns kombination av kommunikations- och finansmarknadsexpertis var en viktig faktor för Dialect i valet av ny kommunikationsrådgivare, säger Victoria Jonsson, informationschef vid Dialect.

Om Dialect:
Dialect är Sveriges ledande återförsäljarkedja av kommunikationslösningar till företag. Lösningarna innefattar produkter och tjänster inom it och telekom. Dialect bildades i augusti 1995 under gemensamt varumärke. Bolaget är i dag en rikstäckande franchisekedja som drivs av koncernen Dialect AB. Kedjan omsatte under 2009 drygt en miljard kronor och har idag cirka 700 anställda. Huvudkontoret finns i Stockholm med försäljnings- och serviceställen etablerade i alla delar av landet, från Boden till Malmö. För mer information se www.dialect.se

För mer information kontakta:
Mikael Zillén, grundare och partner, telefon: 0762-13 00 40

No Comments

Post a Comment

*

/* ]]> */