Favoritlänkar just nu: 2 miljarder Facebookare, Influencer marketing och batterifabriker China style

Favoritlänkar just nu: 2 miljarder Facebookare, Influencer marketing och batterifabriker China style

Favoritlänkar just nu: I ”Favoritlänkar just nu” samlar vi länkar till artiklar, klipp eller program som vi tittat på, läst eller lyssnat till den senaste veckan. Oftast är det nyproducerat material vi snappat upp, men ibland kan det vara sådant som flugit under vår radar ett tag. Alltid relevant, tycker vi i alla fall.

 

Veckans utgåva innehåller länkar om: 2 miljarder Facebookare, Influencer marketing och batterifabriker China style samt hjälp med hisspitchen.

 

Facebook når 2 miljarder

Det var många som rapporterade om att Facebook numera varje månad har över två miljarder aktiva användare, bland andra CNBC. Just nu verkar det som om tillväxten inom sociala medier ägs av Facebook och de kinesiska spelarna, blir intressant att se hur den striden kommer att avlöpa.

 

Hotta upp din hisspitch

Funkar inte er hisspitch eller ni kanske vill ta den till en ny nivå, då kanske denna artikel kan hjälpa till. Artikeln i INC tar sin utgångspunkt i filmtrailers och den dramaturgi de använder sig av.

 

Influencer marketing, China style

Financial Times skriver om hur västerländska varumärken använder sig av starka kinesiska KOLs (Key Opinion Leaders) för att bryta igenom bruset på den kinesiska marknaden.

 

Kina bygger batterifabriker

I dessa tider när Elon Musk och Tesla får all uppmärksamhet på global basis och Tesla-svensken Peter Karlssons Northvolt drar uppmärksamhet lokalt kan det vara intressant att läsa Bloombergs rapportering om Kinas planer att bygga batterifabriker.

 

Vad har du läst, tittat på eller lyssnat till den senaste tiden?

 

 

/Mikael Zillén
Grundare & Seniorkonsult 
+46 762 13 00 40 | mikael.zillen (@) boxcomm.se
ConnectTwitter%20button | LinkedIn button

 

 

No Comments

Post a Comment

*

%d bloggare gillar detta: