Favoritlänkar just nu: Telia, lite PR & influencer marketing, digital transformation, Tesla och Chris Sacca mm

Favoritlänkar just nu: Telia, lite PR & influencer marketing, digital transformation, Tesla och Chris Sacca mm

I ”Favoritlänkar just nu” samlar vi länkar till artiklar, klipp eller program som vi tittat på, läst eller lyssnat till den senaste veckan. Oftast är det nyproducerat material vi snappat upp, men ibland kan det vara sådant som flugit under vår radar ett tag. Alltid relevant, tycker vi i alla fall.

Veckans digra utgåva innehåller länkar om: Digitalt ledarskap, Influencer Marketing, PR = People & Relationships?, Telia köper content, Chris Sacca och lite om dyra bolag.

 

 

Digitalt ledarskap i den digitala transformationen

En artikel om hur vd:ar bör vara mer involverade i den digitala transformationen, ta digitalt ledarskap helt enkelt. ”Three Reasons Why CEOs Need To Be More Vested In Digital Transformation

 

 

5 Tips for Brands New to Influencer Marketing

Några grundläggande tips för den som är ovan med marknadsföring via influencers. Från PRNews.

 

 

What If PR Stood for People and Relationships by Brian Solis

En Slideshare-presentation av den alltid så lysande Brian Solis.

https://www.slideshare.net/Cision/vocus-brian-solis-ebookfinal

 

 

Telia Company köper tv-rättigheter

En intressant nyhet som flög lite under radarn. Telia har köpt tv-rättigheterna till den finska hockeyligan, det första telekombolaget i Norden att göra detta skriver Dagens Industri. Content är ju kung brukar man säga, blir intressant att se vad som händer härnäst.

 

 

Chris Sacca intervju

Att en av världens mest kända riskkapitalister, Chris Sacca, bestämde sig för att hänga upp sporrarna häromveckan, vilket var en kandidat till favoritlänk förra vecka. En intervju med honom på tech-konferensen Collision platsar denna vecka istället.

 

 

Två inlägg i värderingsdebatten; Tesla och EQT

Efter att Tesla rapporterat en förlust för det senaste kvartalet gjorde CNBC en jämförelse mellan värderingen av Tesla och några bolag under IT-bubblan. Det är möjligt att Tesla kommer växa in i sin värdering, men den är väldigt tilltagen just nu.

EQT:s Thomas von Koch vädrar också lite oro över värderingar i en intervju med Bloomberg. ”A Storm Investors Can't Hide From Is Brewing

 

 

Vad har du läst, tittat på eller lyssnat till den senaste tiden?

 

 

/Mikael Zillén
Seniorkonsult 
+46 762 13 00 40 | mikael.zillen (@) boxcomm.se
ConnectTwitter%20button | LinkedIn button

 

 

No Comments

Post a Comment

*

%d bloggare gillar detta: