Förstärker teamet med Ericssons IR-chef

Förstärker teamet med Ericssons IR-chef

Byrån fortsätter att addera strategisk kompetens och förstärker nu erbjudandet ytterligare genom att Ericssons tidigare IR- och presschef Åse Lindskog ansluter.

Åse Lindskog kommer ingå i byråns team av seniora rådgivare. Under tolv år på Ericsson, varav närmare tre som chef för IR-teamet och drygt nio år som presschef, var Åse med och hanterade många kommunikativa utmaningar. Allt från IT-bubblans efterdyningar, vilket ledde fram till Sveriges genom tidernas största nyemission, till finanskris och sammanslagning och uppdelningen av Sony Ericsson. Innan hon började på Ericsson arbetade Åse bland annat som journalist på Dagens Industri och Veckans Affärer samt med ägarstyrningsfrågor på Näringsdepartementet. Hon har också varit aktieanalytiker på Swedbank Robur fonder och generalsekreterare på Sveriges Finansanalytikers Förening.

–         Vi är inne i en mycket positivt trend som förstärks ytterligare nu när Åse ansluter. Hennes erfarenheter från bland annat kriskommunikation, media och IR breddar och fördjupar vårt erbjudande, vilket kommer gynna såväl befintliga som nya kunder, säger Mikael Zillén, grundare och partner.

–         I dagens komplexa värld möter företag allt större utmaningar med att kommunicera effektivt till sina målgrupper.  Det ställer krav på spetskompetenser i kommunikationsbranschen och jag tror att vi med våra kombinerade erfarenheter blir ett mycket starkt team, säger Åse Lindskog.

Innan årsskiftet anslöt sig även Swedbank:s tidigare analyschef, Anders Bruzelius.

 

För mer information kontakta:

Mikael Zillén, grundare och partner, telefon: 0762-13 00 40

Åse Lindskog, seniorkonsult, telefon: 0730-24 48 72

 

 

No Comments

Post a Comment

*

%d bloggare gillar detta: