Frukostseminarium om IR och Sociala Medier

Frukostseminarium om IR och Sociala Medier

Varmt välkommen till ett kostnadsfritt frukostseminarium om hur nordiska börsbolag använder sociala medier som Twitter, YouTube och Facebook ur ett IR-perspektiv.

Mikael Zillén, Box Communications och Annica Strahner, Sculptor IR kommer att presentera en kartläggning om i vilken utsträckning nordiska börsbolag använder sociala medier och företagsbloggar för att kommunicera med kapitalmarknaden.

Adrian Westman, IR-ansvarig på Nordnet, kommer att delge sina erfarenheter av bland annat responsen från bolagets live tweet från kvartalspresentationen den 22 april samt förklara varför Nordnet har valt sociala medier som ett strategiskt informationsverktyg för sina investerarrelationer.
Från Aktiespararna kommer Åsa Wesshagen och Maria Stoetzer som bl a kommer att tala om varför man valt att twittra från årstämmorna, vilken feedback man fått från bolag och medlemmar samt deras perspektiv på hur sociala medier kan användas för att förbättra dialogen mellan aktieägare och bolagen.

Slutgiltigt program är under bearbetning, men deltagarantalet är begränsat. Missa inte chansen att fördjupa dina kunskaper om hur sociala medier kan förstärka dina investerarrelationer.

 

No Comments

Post a Comment

*

%d bloggare gillar detta: