Nätauktionsbolaget Klaravik visar hur lätt det är att bli med lastbil

film, rörlig kommunikation, Youtube,

Nätauktionsbolaget Klaravik visar hur lätt det är att bli med lastbil

Box Communications hjälper Klaravik att öka sin synlighet med film

 

Sedan starten 2012 har Nätauktionsbolaget Klaravik haft en stark organisk tillväxt, främst drivet av radannonser och nöjda kunder. För att öka sin synlighet både i media och digitala kanaler valde bolaget i slutet av 2017 att anlita kommunikationsbyrån Box Communications. I ett första steg har fokus legat på att aktivera den befintliga kundbasen om cirka 90 000 kunder genom bland annat ett nytt månatligt nyhetsbrev direkt till kundbasen. Nu vill företaget nå längre och som ett resultat har Klaravik lanserat den första rörliga filmen i sina digitala kanaler.

 

- Att integrera rörligt material i sin kommunikation känns idag som en självklarhet och för oss har det bara varit en tidsfråga. Vi vet att rörligt material engagerar och är ett effektivt sätt att förmedla information och berättelser på, och vi hoppas att de som ser filmen får en tydlig bild av vårt varumärke. Det känns väldigt roligt att vara igång på den här fronten, säger Christian Lenander, vd Klaravik.

 

 

Den nya kampanjen med rörligt material består initialt av två filmer. ”Bilsemestern” har i dagarna släppts i digitala kanaler och den andra filmen ”Grillfesten” kommer att lanseras senare under hösten.

 

 

- Vi har ett riktigt fint samarbete ihop med Klaravik och vi var alla överens om precis vad vi ville förmedla med filmerna. Filmerna ska genom en blandning av humor och stora maskiner skapa en positiv känsla för varumärket och de spännande objekten som finns på bolagets auktionsplattform. Och inte minst hur lätt och smidigt Klaraviks nätauktion fungerar, säger Mikael Zillén, vd Box Communications.

 

Bilsemestern

Box Communications team bestod av:

Petra Zillén, Projektledare

Anton Körberg, Kreativ Producent (manus, regi och klippning)

Signe Ternesten, Produktionsassistent

Daniel Svanberg, Kamera och ljus

Erlend Körberg, Drönare och ljud

 

 

Filmen visas nu i Klaraviks digitala kanaler och kan bland annat ses på YouTube:

 

 

Oavsett om ni behöver en manusdriven film, som den ovan, en vd-intervju eller kanske en mer informativ film så är det bara att höra av er till oss.

Missa inga inlägg, prenumerera!

* indicates required
No Comments

Post a Comment

*

/* ]]> */